/Cene in plačila
Cene in plačila 2018-01-21T21:54:10+01:00

Prikazane cene

Vse cene na spletnem mestu naravnetablete.si so v EUR in vsebujejo DDV. Vse cene veljajo in so dokončne glede na dan naročila. Cene, prikazane na spletnem naslovu naravnetablete.si, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
V primeru, da je podatek o ceni napačen oziroma v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, ponudnik kupcu omogoči odstop od nakupa, hkrati pa se trudi poiskati rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

 

Načini plačil

V spletni trgovini www.naravnetabelet.si lahko plačujete blago na naslednje načine:

  • plačilo po povzetju

Plačilo po povzetju

Kupnino boste plačali dostavljalcu (Pošta Slovenije) ob dostavi paketa. Znesek je viden ob zaključku nakupa v naši spletni trgovini. Strošek dostave je brezplačen.

 

Izdaja računa

Prodajalec mora za dobavo blaga ali storitev izdati račun in ga izročiti kupcu. Kupec mora prevzeti račun in ga zadržati neposredno po odhodu iz poslovnega prostora. Pri poslovanju preko spleta  bomo izdali račun ob pošiljanju blaga kupcu oziroma ko bo blago odpremljeno. Za spletne nakupe trenutno ne izdajamo e-računov. V kolikor za nakup blaga potrebujete e-račun, nam pošljite povpraševanje na info@transporter8.si in pripravili vam bomo individualno ponudbo.