Zeus

0,00

 • »100 % naravne kapsule«

 • »Na voljo brez recepta«

 • »Anonimna dostava«

 • »Proizvedene v Sloveniji«

 • »Brez stranskih učinkov«

 • »Delujejo kot afrodiziak«

 • »Zagotavljajo večjo željo po pogostejšem seksu«

 • »Brez tveganja! Garancija na povračilo denarja«

 • Izberite želeno količino tablet

  • 34.59 €
  • 63.51 €
Šifra: zeus Kategorija:

Opis

Naravne sex kapsule Zeus za stimulacijo organizma.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja! Shranjevati na sobni temperaturi in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Izdelek ni primeren za osebe mlajše od 18 let. Če imate resna zdravstvena stanja, težave s srcem ali če jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte zdravnikom ali farmacevtom!

Proizvedeno v Sloveniji za TRANSPORTER D.O.O., Stanetova ulica 9, 1295 Ivančna Gorica.

 

Prehransko dopolnilo za moške

Neto količina: 30 kapsul po 549 mg (2,2 g)

Sestavine (1 kapsula): izvleček cimeta 230 mg, izvleček dišečega klinčevca 200 mg, magnezijeve soli maščobnih kislin

Priporočena dnevna količina in navodila za uporabo: Zaužijte 1 kapsulo po jedi z obilo tekočine na vsake tri dni. Ne prekoračite 1 kapsule v 72 urah! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja!
Shranjevati na sobni temperaturi in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Izdelek ni primeren za osebe mlajše od 18 let. Če imate resna zdravstvena stanja, težave s srcem ali če jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte zdravnikom ali farmacevtom! Proizvedeno v Sloveniji za TRANSPORTER D.O.O., Stantetova ulica 9, 1295 Ivančna Gorica

Sestavine

Cimet

Kitajski kasijevec (lat. Cinnamomum cassia):

Cimet je ena od najstarejših začimb. Domneva se, da so ga v Kitajski uporabljali že 3000 let pr. n. št. Od 16. do 18. stoletja je cimet veljal v Evropi za zelo drago in cenjeno začimbo. Tako je trgovec Anton Fugger leta 1530 sežgal zadolžnice Karla V., na ognju iz paličic cimeta in tako dokazal svoje ogromno bogastvo.

 • Pripomore k normalnim vrednostim krvnega sladkorja.
 • Pripomore k ugodju prebave.
 • Stimulira organizem.
 • Pripomore proti fizični utrujenosti.

Dišeči Klinčevec

Dišeči klinčevec (lat. Syzigium aromaticum)

Je do 20 metrov visoko zimzeleno drevo tropskih predelov s celimi usnjatimi listi in okrog 15 cm dolgimi dišečimi cvetovi. Doma je z Molukov in južnih Filipinov, danes se goji v mnogih tropskih deželah, droga, imenovana klinčki oziroma nageljnove žbice, pa izvira iz Madagaskarja, Indonezije, Malezije, vzhodnoafriških otokov, Šrilanke in Južne Amerike.

Se pogosto rabi v kuhi (sestavina curryja) in kot začimba v živilih ter je skoraj vedno navzoč v začimbnih zmeseh za pripravo odišavljenega vina. V Indoneziji kadijo klinčkove cigarete. Evgenol je osnovna spojina za mnoge druge, predvsem vanilin. Svet Evrope razvršča drogo v skupino naravnih začimb N2, ki se smejo dodati živilom v majhni količini, z možno omejitvijo zeliščnih sestavin v končnem izdelku, ki pa za dišeči klinčevec še niso določene. V ZDA spada v skupino GRAS, ki je v splošnem smislu varna.

Delovanje in uporaba

Z izbrano mešanico zelišč pomaga pri splošnem psihičnem in fizičnem počutju.

Sex kapsulo Zeus zaužijte s kozarcem vode približno 60 ali 120 minut pred spolno aktivnostjo. Učinek delovanja je hitrejši, če jo vzamete na tešče, sicer pa je učinek odvisen od posameznika. Priporočen dnevni vnosa izdelka Poskočni Žrebec je ena kapsula. Deluje vsaj 24 ur, vendar moški opisujejo ugoden učinek tudi več kot 48 ur po zaužitju.

Pitje alkoholnih pijač lahko začasno izniči sposobnost vzpostavitve erekcije. Da bi vam sredstvo kar najbolje koristilo, vam svetujemo, da ne pijete velikih količin alkoholnih pijač. Shranjujte v temnem, hladnem prostoru in izven dosega otrok.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja!

Shranjevati na sobni temperaturi in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Izdelek ni primeren za osebe mlajše od 18 let. Če imate resna zdravstvena stanja, težave s srcem ali če jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte zdravnikom ali farmacevtom!

Proizvedeno v Sloveniji za TRANSPORTER D.O.O., Stantetova ulica 9, 1295 Ivančna Gorica.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zeus”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja