//Zmajeva Moč

Zmajeva Moč

0,00

 • »100 % naravne kapsule«

 • »Na voljo brez recepta«

 • »Anonimna dostava«

 • »Proizvedene v Sloveniji«

 • »Brez stranskih učinkov«

 • »Delujejo kot afrodiziak«

 • »Zagotavljajo večjo željo po pogostejšem seksu«

 • »Brez tveganja! Garancija na povračilo denarja«

 • Izberite želeno količino tablet

  • 34.59 €
  • 63.51 €
Šifra: zmajeva-moc Kategorija:

Opis

Če iščete rešitev za boljše spolne odnose, vam bodo 100% naravne kapsule Zmajeva Moč pomagale. Kapsule delujejo ne glede na vašo starost. Zagotovljeno zadovoljstvo, saj boste z njihovo uporabo ohranili dobre spolne odnose.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja! Shranjevati na sobni temperaturi in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Izdelek ni primeren za osebe mlajše od 18 let. Če imate resna zdravstvena stanja, težave s srcem ali če jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte zdravnikom ali farmacevtom!

Proizvedeno v Sloveniji za TRANSPORTER D.O.O., Stanetova ulica 9, 1295 Ivančna Gorica.

Prehransko dopolnilo za moške

Neto količina: 12 tablete po 549 mg (6,58 g)

Sestavine (1 kapsula): izvleček dišečega klinčevca 195 mg, izvleček ginsenga 120 mg, želatinasta kapsula, izvleček cimeta 70 mg, izvleček galganta 45 mg, magnezijeve soli maščobnih kislin

Priporočena dnevna količina in navodila za uporabo: Zaužijte 1 kapsulo po jedi z obilo tekočine na vsake tri dni. Ne prekoračite 1 kapsule v 72 urah! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja!
Shranjevati na sobni temperaturi in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Izdelek ni primeren za osebe mlajše od 18 let. Če imate resna zdravstvena stanja, težave s srcem ali če jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte zdravnikom ali farmacevtom!

Sestavine

Cimet

Kitajski kasijevec (lat. Cinnamomum cassia):

Cimet je ena od najstarejših začimb. Domneva se, da so ga v Kitajski uporabljali že 3000 let pr. n. št. Od 16. do 18. stoletja je cimet veljal v Evropi za zelo drago in cenjeno začimbo. Tako je trgovec Anton Fugger leta 1530 sežgal zadolžnice Karla V., na ognju iz paličic cimeta in tako dokazal svoje ogromno bogastvo.

 • Pripomore k normalnim vrednostim krvnega sladkorja.
 • Pripomore k ugodju prebave.
 • Stimulira organizem.
 • Pripomore proti fizični utrujenosti.

Dišeči Klinčevec

Dišeči klinčevec (lat. Syzigium aromaticum)

Je do 20 metrov visoko zimzeleno drevo tropskih predelov s celimi usnjatimi listi in okrog 15 cm dolgimi dišečimi cvetovi. Doma je z Molukov in južnih Filipinov, danes se goji v mnogih tropskih deželah, droga, imenovana klinčki oziroma nageljnove žbice, pa izvira iz Madagaskarja, Indonezije, Malezije, vzhodnoafriških otokov, Šrilanke in Južne Amerike.

Se pogosto rabi v kuhi (sestavina curryja) in kot začimba v živilih ter je skoraj vedno navzoč v začimbnih zmeseh za pripravo odišavljenega vina. V Indoneziji kadijo klinčkove cigarete. Evgenol je osnovna spojina za mnoge druge, predvsem vanilin. Svet Evrope razvršča drogo v skupino naravnih začimb N2, ki se smejo dodati živilom v majhni količini, z možno omejitvijo zeliščnih sestavin v končnem izdelku, ki pa za dišeči klinčevec še niso določene. V ZDA spada v skupino GRAS, ki je v splošnem smislu varna.

Ženšen

Ženšen (lat. Panax Ginseng)

Ginseng (znanstveno ime Panax) je rod 11 vrst počasi rastočih trajnic z mesnatimi koreninami iz družine Aealiaceae. Rastejo na severni polobli v vzhodni Aziji (predvsem v severni Kitajski, Koreji in vzhodni Sibiriji), po navadi v hladnejšem podnebju; Panax vietnamensis, odkrita v Vietnamu, je najjužnejši ginseng najden. Ta članek se osredotoča na vrsto Panax ginsengov, ki proizvajajo adaptogene (naravni rastlinski produkt, ki pripomore k odpornosti telesa), še posebej Panax ginseng in Panax quinquefolius. Kot ginseng pojmujemo rastline, ki vsebujejo ginsenozide.

 • pomaga ohranjati dobre spolne odnose
 • pomaga premagovati utrujenost
 • pomaga spodbujati budnost
 • pripomore k naravni obrambi in pravilnemu delovanju imunskega sistema

Galgant

Galgant (lat. Alpinia Officinarum) 

Ingverju podobna rastlina. Uporabljamo korenike, ki so lahko zelo dolge. Meter visoka rastlina ima močan vonj in grenko aromatičen okus, ki spominja na ingver. V kitajski kuhinji se uporablja kot sestavina raznih začimbnih mešanic, saj pomaga pri delovanju prebave. Galgant je rastlina, visoka od 2 do 3,5 metra, najpogostejša v jugovzhodnem delu Azije.

Delovanje

Če iščete rešitev za boljše spolne odnose, vam bodo 100% naravne kapsule Zmajeva Moč pomagale. Kapsule delujejo ne glede na vašo starost. Zagotovljeno zadovoljstvo, saj boste z njihovo uporabo ohranili dobre spolne odnose.

Varnost:
Uporaba kapsul Zmajeva Moč je popolnoma varna, saj so sestavljene iz popolnoma naravnih sestavin. Stranski učinki niso znani. Zanje prav tako ne potrebujete recepta, saj so 100% naravne in popolnoma varne za uporabo.

Rezultati:
Pri večini moških pride do sprememb v 3-6 tednih. Nekateri poročajo o zadovoljstvu že po dveh tednih, nekateri v treh tednih, nekateri v enem mesecu. Če kapsule Zmajeva Moč jemljete redno, boste opazili očitno povečanje v dobrih spolnih odnosih. Za Moške, ki kadijo, uživajo kavo, alkohol ali pa imajo preveliko težo, je možno, da morajo jemati kapsule dalj časa, preden dosežejo vidnejše rezultate.