/Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja 2017-11-22T12:02:41+01:00

Ali sex kapsula Zlati Tiček res deluje?

Seveda! Z izbrano mešanico zelišč pomaga pri povečanju spolne moči moškim, saj ženšen pomaga ohranjati dobre spolne odnose, pomaga ohranjati budnost in premagovati utrujenost, kitajski kasijevec pa stimulira organizem. Izdelek učinkovito prispeva k izboljšanju splošnega psihičnega in fizičnega počutja.

Kako uporabljam sex kapsule Zlati Tiček?

Sex kapsule Zlati Tiček zaužijte s kozarcem vode približno 60 ali 120 minut pred spolno aktivnostjo. Učinek delovanja je hitrejši, če jo vzamete na tešče, sicer pa je učinek odvisen od posameznika. Priporočen dnevni vnosa izdelka je ena kapsula. Deluje vsaj 24 ur, vendar moški opisujejo ugoden učinek tudi več kot 48 ur po zaužitju. Pitje alkoholnih pijač lahko začasno izniči sposobnost vzpostavitve erekcije. Da bi vam sredstvo kar najbolje koristilo, vam svetujemo, da ne pijete velikih količin alkoholnih pijač. Shranjujte v temnem, hladnem prostoru in izven dosega otrok.

Katere sestavine vsebuje sex kapsule Zlati Tiček?

Sex kapsule Zlati Tiček so 100% naravne kapsule. Izbrana zelišča v pravih količinah in razmerjih pomagajo moškim do ponovno aktivnega in popolnega spolnega življenja. Sestavine kapsule so: izvleček dišečega klinčevca 195 mg, izvleček ginsenga 120 mg, želatinasta kapsula, izvleček cimeta 70 mg, izvleček galganta 45 mg, magnezijeve soli maščobnih kislin.
Več o sestavinah si lahko preberete v opisu predstavitve v spletni trgovini.

Ali sex kapsule Zlati Tiček povzroča kakšne škodljive stranske učinke?

Sex kapsule lahko povzročijo nekatere stranske neželene učinke. Pojavijo se v redkih primerih in so po naravi navadno blagi ter ne trajajo dolgo. Stranski učinki, ki se lahko pojavijo so lažja oblika glavobola, zardel obraz, ali suha usta. Če ob uživanju sex kapsul opazite katerikoli neželen učinek, prenehajte z jemanjem in se o nadaljnji uporabi posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Ali je varno vzeti sex kapsulo Zlati Tiček?

Uporabo sex kapsule Zlati Tiček odsvetujemo v primerih, da imate težave s srcem, jetri, krvnim tlakom ali da ste pred kratkim preboleli srčni infarkt, možgansko kap ali da ste bolnik z nekontroliranimi aritmijami. Če niste prepričani, o čem zgoraj navedenem ali ste alergični na katero od sestavin oziroma v kolikor jemljete kakšna druga zdravila priporočamo, da se pred uporabo posvetujete s svojim zdravnikom.

Sex kapsule Zlati Tiček v primerjavi z drugimi podobnimi tabletami?

Erekcijske sex kapsule Zlati Tiček so preizkušene, priporočene, popolnoma naravne in le v redkih primerih povzročajo neželene učinke. Vsebujejo zeliščne sestavine najvišje kakovosti. Komercialno najbolj znana modra tabletka in ostala podobna zdravila, ki vsebujejo zdravilno učinkovino Sildenafil citrate, imajo lahko vrsto škodljivih stranskih učinkov, kot npr. glavobol, prebavne motnje, omotičnost, zamašen nos, motnje vida, boleče mišice, dolgotrajne in boleče erekcije, ki lahko trajajo več kot 4 ure, ipd. Če imate težave s srcem, jetri ali krvnim tlakom, če ste alergični na katero od sestavin ali jemljete kakšna zdravila, se morate pred uporabo posvetovati s svojim zdravnikom.

Ali je uporaba teh kapsul varna?

Da. Uporaba kapsul Zlati Tiček je popolnoma varna, saj so sestavljene iz popolnoma naravnih sestavin. Stranski učinki niso znani. Zanje prav tako ne potrebujete recepta, saj so 100% naravne in popolnoma varne za uporabo.

Kdaj bom videl rezultate?

Pri večini moških pride do začetnega povečanja in sprememb v 3-6 tednih. Za Moške, ki kadijo, uživajo kavo, alkohol ali pa imajo preveliko težo, je možno, da morajo jemati kapsule dalj časa, preden dosežejo vidnejše rezultate.

Kako pogosto je potrebno uživati kapsule Zlati Tiček?

Zaužiti je potrebno eno kapsulo na dan, najbolje takoj zjutraj ali pa zvečer tik pred spanjem.

Kako shranjevati kapsule?

Shranjevati na sobni temperaturi in suhem prostoru, zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo ter zunaj dosega otrok.

Kako je urejeno plačilo?

Brez kreditnih kartic, plačilo ob prevzemu.

Kaj storiti, če s kupljenim izdelkom ne bom zadovoljen?

Nakup je popolnoma brez tveganja. Vsak kupec, ki z že uporabljenim blagom ni zadovoljen ima možnost vrnitve izdelka in pravico do povračila kupnine. Garancija se uveljavlja enostavno, diskretno ter brez vprašanj. Kupec mora obvestiti prodajalca o reklamaciji v roku 15 dni od nakupa na naslov podjetja ali elektronski naslov info@naravnetablete.si. Več si preberite na strani “Vračilo”.

Koliko časa bo trajalo, da dobim svoje naročilo?

Pošiljko dobite najkasneje v roku enega tedna. Plačilo je ob prevzemu.

Ali se bo videlo, kaj je v pošiljki?

Ne. Pošiljke so diskretno zapakirane. Na ovoju ni nobene oznake, kaj vsebuje pošiljka.

Kaj pomeni poštno ležeče pošiljanje?

Poštno ležeče je način pošiljanja pošiljk na katerokoli poslovalnico Pošte Slovenije. Kupec si izbere določeno poštno poslovalnico v Sloveniji. Namesto naslova (ulica in hišna številka) je na pošiljki napisano »poštno ležeče«. Prejemnik pošiljke tako na dom ne dobi NOBENEGA obvestila o čakajoči pošiljki. Točen dan odpošiljanja pošiljke in prevzemno številko pošiljke kupec prejme po SMS sporočilu oziroma po elektronski pošti. Čas potovanja pošiljke je tako kot pri pošiljanju na dom do 3 dni (ponavadi 1 dan). Pošiljka na izbrani pošti čaka na prevzem 15 dni. Primer naslova:
Janez Novak
Poštno ležeče
1109 Ljubljana (poslovalnica Linhartova cesta 9)

* Za pošiljanje poštno ležeče, mora kupec pri procesu naročila pod opombami zapisati točno številko pošte kamor želite pošiljko prejeti (1000 Ljubljana ali 2000 Maribor ni dovolj). Številko želene pošte si lahko poiščete na spletni strani Pošte Slovenije.