/Postopek nakupa
Postopek nakupa 2017-11-10T11:27:50+01:00

1. Kupec si v spletni trgovini izbere želeno količino tablet in klikne gumb »Dodaj v košarico«.

2. V nadaljevanju se odpre posebno okence, kjer mora kupec vpisati podatke plačnika in podatke za dostavo. Za sprejem potrditvenega sporočila se mora obvezno vnesti naslov svoje elektronske pošte.

3. Potem je potrebno označiti želeni način plačila in pošiljanja. Če želite dobiti pošiljko na vaš domači naslov, kliknite na krogec »Pošta Slovenije«, če pa želite dobiti pošiljko anonimno na način, da vas pošiljka »čaka« na izbrani poslovalnici Pošte Slovenije, pa kliknite na krogec »Poštno ležeče«.

4. V primeru, če želite dobiti pošiljko na vaš domači naslov, vnesite v izbrana okenca ime in priimek ter domači naslov, če pa ste se odločili za anonimno dostavo, pa vnesite samo ime in priimek ter natančno poštno številko izbrane poslovalnice Pošte Slovenije (npr. če želite prejeti pošiljko v poslovalnici Pošte Slovenije na Dunajski cesti 19 v Ljubljani, morate vpisati v okence »Pošta« »1116 Ljubljana«. Poštno številko izbrane poslovalnice lahko dobite na spletni strani Pošte Slovenije (www.posta.si), če pa vam je ne uspe dobiti, pa vpišite vsaj naslov izbrane poslovalnice. Pošiljka bo na izbrani pošti čakala na prevzem 14 dni. Zaradi jamstva diskretnosti, so vse pošiljke neoznačene.

5. Pred dokončno potrditvijo naročila je potrebno na koncu naročila samo še klikniti gumb »Zaključi nakup« in naročilo je opravljeno. Po končanem naročilu boste dobili na vpisani e-poštni naslov potrdilo in povzetek naročila.