/Vračilo
Vračilo 2017-11-10T10:28:30+01:00

Kupec ima pravico v 15-ih dneh pisno sporočiti, da odstopa od naročila, brez navedbe razloga za odstop. Rok 15 dni začne teči naslednji dan po dnevu dobave blaga. Kupec mora v 15-ih dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago, nepoškodovano, v nepoškodovani originalni embalaži in nespremenjeni količini. Tudi če kupec v 15-ih dneh po prejemu vrne blago, se šteje, da odstopa od naročila. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga.

Transporter d.o.o. se obvezuje, da bo kupcu (ki je v predvidenem roku 15 dni, odstopil od pogodbe o nakupu), opravil vračilo že vplačanih sredstev takoj, ko je to mogoče oz. najpozneje v 30 dni od prejetega sporočila o odstopu. Če je kupec naročeno blago že prejel in odstopa od pogodbe, ga mora vrniti na naslov podjetja Transporter d.o.o., Stanetova ulica 9, 1295 Ivančna Gorica, v 30 dneh od poslanega sporočila o odstopu. Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini.

Izjema je v primeru, če je dostavljeno blago uničeno, izgubljeno, ali če se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil potrošnik za to kriv. V tem primeru nas lahko o morebitni reklamaciji obvestite na info@naravnetablete.si. Obvezujemo se, da vam bomo ob upravičeni reklamaciji povrnili vse stroške kupnine ter pošiljanja.